بارداری در هواپیما - تمام اطلاعات
اول جواب شما مسافر گرامی را میدهیم بعد به موارد بیشتر اشاره میکنیم :
زن بارردار از چند ماهگی طبق قانون نمیتواند سوار هواپیما شود ؟ اگر بیش از 32 هفته از بارداری شما گذشته باشد، بسیاری از ایرلاین ها به خاطر احتمال زایمان در هواپیما، به شما اجازه پرواز نخواهند داد
آیا راهی هست که بتوانیم بعد از 32 هفته هم سوار هواپیما شویم ؟ بله داشتن گواهی پزشکی معتبر از پزشکتان با ذکر سن بارداری، تاریخ تقریبی زایمان
خوب حال که به سوالات تخصصی در سایت گوگل چارتر پاسخ دادیم بهتر است مطالب پایین را مطالعه فرمایید.
نکاتی هنگام سفر با هواپیما
تا زمانی که سالم هستید و مشکلات زایمانی ندارید، شما و جنین در کابین فشار یک هواپیمای تجاری مشکلی نخواهید داشت و لازم نیست نگران دستگاههای اسکنر بخش بازرسی فرودگاه باشید، زیرا پرتوهایی که در معرض آنها قرار میگیرید خیلی کمتر از آن است که بتواند برای شما یا جنین مضر باشد. در طول پرواز نیز کارهایی هست که میتوانید برای ایمنی و راحتی بیشتر خود انجام دهید. برخی از این کارها شامل موارد زیر است:
- برای تکان کمتر، هنگام دریافت کارت پرواز، یک صندلی در میانهٔ هواپیما در بالای بال هواپیما را در خواست کنید.
- صندلی کنار راهرو را انتخاب کنید تا هر زمان که خواستید برای دستشویی رفتن یا راه رفتن و کش آمدن راحت بلند شوید. این کار را باید حداقل یک بار در هر یک ساعت انجام دهید.
- در صندلی کنار راهرو امکان داشتن جای بیشتری برای پاهایتان دارید.
- برای کمتر کردن ورم پا، مرتب پاها را از مچ خم و راست کنید.
- پوشیدن ساپورت و شلوار طبی بارداری نیز میتواند در جلوگیری از ایجاد لختهٔ خون طی سفرهای طولانی مؤثر باشد، زیرا میتواند به جریان یافتن خون در رگها کمک کنند.
- در حالت نشسته همیشه کمربند ایمنی را زیر شکم و پایین باسنتان ببندید.
- برای وقتگذرانی کتاب بخوانید یا مجله نگاه کنید.
- اگر توی صندلی راحت نیستید، درخواست یک بالش راحت بکنید.
- برای پیشگیری از کمآبی بدنتان مثلاً ناشی از هوای خشک کابین، مقدار زیادی مایعات، به ویژه آب بنوشید.
- مرتب به دستشویی بروید، به ویژه در اواخر پرواز تا در طول زمان مورد نیاز برای فرود آمدن و رفتن تا گیت، با یک مثانهٔ پر گیر نیفتید.
- در طول پرواز و قبل از بلند شدن هواپیما از خوردن غذاهای و نوشیدنیهای نفاخ خودداری کنید. گاز گیرافتادهٔ ناشی از مواد غذایی در ارتفاعات بلند منبسط میشود و ناراحتی ایجاد میکند.
- اگر مستعد تهوع هستید از پزشک بپرسید که آیا میتوانید یک داروی ضدتهوع بخورید یا لزومی برای این کار نیست.
نکات تکمیلی :
صندلی مناسب را انتخاب کنید
سعی کنید صندلی کنار راهرو را انتخاب کنید که در آن بلند شدن، حرکت کردن و استفاده از اتاق استراحت برایتان راحت است. برخی از شرکت های هوایی به زنان باردار اجازه نشستن در ردیف خروج اضطراری را نمی دهند. مسافران باردار ممکن است بخواهند صندلی های خود را برای جای پای بیشتر ارتقا دهند. اگر نمی توانید صندلی خود را از پیش رزرو کنید، زودتر به فرودگاه رفته و درخواست صندلی بالک هِد بدهید. بالک هد یک پارتیشن بین بیزینس کلاس و اکونومی کلاس است که اتاقک آن بزرگ تر است. خجالتی نباشید. در هنگام چک این یا رزرو شرایط خود را توضیح داده و بپرسید که آیا داشتن یک صندلی با چند صندلی آزاد در کنار شما، برایتان ممکن است.
گاهی از جای خود بلند شوید
در طول پرواز هم از بلند شدن، قدم زدن و انجام حرکات کششی واهمه نداشته باشید. پاهای خود را روی کف زمین نگاه داشته و از جمع کردن پاهای خود خودداری کنید. زنان باردار بیشتر مستعد سرماخوردگی هستند، اما تهویه هوای بالای سر می تواند موجب تصفیه هوا شده و قرار گرفتن در معرض ویروس ها را به حداقل برساند.
آب کافی بنوشید و به اندازه غذا بخورید
فراموش نکنید که آب کافی بنوشید و در طول پرواز و بعد از آن هم آب بدن خود را حفظ کنید. از خوردن نوشیدنی های گازدار هم خودداری کنید. یادتان نرود زیاده روی نکنید و غذاهای شور هم نخورید. میوه های سرشار از ویتامین را هم در برنامه غذایی خود بگنجانید. میوه هایی چون انگور، زردآلو، پرتقال و آلو گزینه های خوبی هستند.
نکات دیگری از این قبیل که آرامش خود را حفظ کنید، به پوست خود اهمیت دهید و کمربند خود را هم ببندید از دیگر نکاتی هستند که باید آنها را در پرواز مد نظر قرار دهید تا بتوانید سفر هوایی خود را تا حد ممکن راحت کنید.